Ηλεκτρονικη Τιμολογηση

    Ξεκινήστε να εκδίδετε ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας, πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τα χειρόγραφα. Χρησιμοποιήστε όποια συσκευή σας βολεύει (κινητό, tablet, PC). Στείλτε τα στον πελάτη σας με ένα κλικ.

    Σύντομα θα είστε υποχρεωμένοι να ενημερώνετε άμεσα τα παραστατικά σας στην ΑΑΔΕ ηλεκτρονικά. Το emblem είναι ήδη έτοιμο. Όταν το ΥΠ.ΟΙΚ. το απαιτήσει, θα είστε εξασφαλισμένοι.Με λίγα κλικ βλέπετε καθημερινά τόσο τους βασικούς δείκτες της επιχείρησης σας (πωλήσεις,ΦΠΑ,υπόλοιπα κλπ), όσο και αναλυτικές αναφορές (εικόνα πελάτη/προμηθευτή, εισπράξεις ημέρας κλπ).

    Με λίγα κλικ βλέπετε καθημερινά τόσο τους βασικούς δείκτες της επιχείρησης σας (πωλήσεις,ΦΠΑ,υπόλοιπα κλπ), όσο και αναλυτικές αναφορές (εικόνα πελάτη/προμηθευτή, εισπράξεις ημέρας κλπ).

    Καταχωρήστε τα ραντεβού σας, τις τηλεφωνικές κλήσεις, τις εργασίες σας κλπ. Όλα τα γεγονότα εμφανίζονται στο ενσωματωμένο ημερολόγιο με πολλές διαφορετικές μορφές.

Emblem on-line - Δυνατοτητες

ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΜΠΛΟΚ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ CRM - ORGANIZER
ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Το emblem παρέχει την μέγιστη δυνατή πληροφόρηση για την επιχείρηση σας, με εποπτικούς τρόπους.

Ανακάλυψε τις δυνατότητες του emblem.

    Το emblem είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εύκολη χρήση του ακόμα και από μικρές συσκευές (π.χ. κινητά).
Δε χρειάζεται εγκατάσταση ούτε συντήρηση (π.χ λήψη backup). Εσείς απλώς επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Όλα τα άλλα αφήστε τα σε μας.

#myDATA

Εκδώστε τα παραστατικά σας εύκολα και από παντού.
Εφοδιαστείτε με το πιο ισχυρό εργαλείο πληροφόρησης.
Σύνδεση με το myData.
Στέλνουμε τα παραστατικά σας στον λογιστή σας.
Το πρώτο σας τιμολόγιο σε λιγότερο από 3.'


Βρείτε το πακέτο που σας ταιριάζει από 6,00€ το μήνα, χωρίς άλλες χρεώσεις.